Haluatko liittyä freelancer-kääntäjiemme joukkoon?

Otamme mielellämme vastaan uusia hakemuksia.
Lähetä hakemus, CV:si sekä hintasi osoitteeseen jobs[at]linguafinnomedica.fi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kielenkääntäjä sv/en-fi-sv
Osaatko kääntää suomenkieliset tekstit ruotsiksi ja ruotsinkieliset suomeksi?

Sujuuko myös englannin kääntäminen suomeksi tai ruotsiksi? Entä oletko kiinnostunut lääketieteestä ja pidätkö pilkun viilaamisesta? Saatat olla etsimämme lisäys lääketieteen kääntäjien joukkoomme.
Lingua FinnoMedica etsii vakituiseen työsuhteeseen kielenkääntäjää, jonka vastuualueeksi tulisi ruotsinkielisten tekstien suomentaminen ja suomenkielisten tekstien ruotsintaminen. Työnkuva pitää sisällään myös kääntämistä englannista suomeen ja ruotsiin sekä töiden koordinointia.
Toivomme hakijoilta vähintään viiden vuoden kokemusta kääntämisestä tai kahden vuoden kokemusta lääketieteen käännöksistä. Euroopan lääkeviraston käännöksiin perehtymisestä on etua, samoin kuin biotieteisiin liittyvästä kokemuksesta ja koulutuksesta.
Palkkaus määräytyy henkilökohtaisen työkokemuksen ja räätälöitävän roolin perusteella, mutta esitäthän palkkatoiveen hakemuksessasi.Tarjoamme tiiviin ja rennon työyhteisön, jossa työaika on joustava. 6 kuukauden koeajan jälkeen on etätyömahdollisuus.
Lähetä hakemuksesi 17.3.2019 mennessä osoitteeseen jobs [at] linguafinnomedica.fi. Teetämme soveltuvilla hakijoilla käännöskokeen, jonka perusteella kutsumme haastatteluun.